100

Yabancı Takipçi

8 .99

  • ✓ %100 Güvenli
  • ✓ %100 Gerçek Kullanıcı
  • ✓ Hızlı İşlem
  • ✓ Canlı Destek

250

Yabancı Takipçi

16 .99

  • ✓ %100 Güvenli
  • ✓ %100 Gerçek Kullanıcı
  • ✓ Hızlı İşlem
  • ✓ Canlı Destek

500

Yabancı Takipçi

29 .99

  • ✓ %100 Güvenli
  • ✓ %100 Gerçek Kullanıcı
  • ✓ Hızlı İşlem
  • ✓ Canlı Destek

1.000

Yabancı Takipçi

54 .99

  • ✓ %100 Güvenli
  • ✓ %100 Gerçek Kullanıcı
  • ✓ Hızlı İşlem
  • ✓ Canlı Destek

2.500

Yabancı Takipçi

129 .99

  • ✓ %100 Güvenli
  • ✓ %100 Gerçek Kullanıcı
  • ✓ Hızlı İşlem
  • ✓ Canlı Destek
Min: 50, Max: 5000

Kendiniz Belirleyin

  • ✓ %100 Güvenli
  • ✓ %100 Gerçek Kullanıcı
  • ✓ Hızlı İşlem
  • ✓ Canlı Destek

Instagram Takipçi Satın Al

Instagram’da takipçi arttırmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Kişisel hesap veya kurumsal hesap olmanız fark etmez, Instagram rekabetin en yüksek olduğu sosyal paylaşım platformlarından bir tanesidir. Kişisel blogunuzu yansıtan bir Instagram hesabınız olabilir. Youtube kanalınızı destekleyen Instagram hesabınız da olabilir. Sadece fotoğraf paylaşmayı ve paylaşımlarınızı daha fazla insana ulaştırmayı seviyor olabilirsiniz. Her durumda yüksek etkileşime sahip Instagram hesabına ihtiyacınız vardır. Instagram takipçi satın al hizmetlerimiz yabancı takipçi ihtiyacı olan kullanıcılara aradığı kaliteyi sunan eşsiz hizmetlerdir.

Fenomen ve popüler olmak için ünlü olmanıza ihtiyacınız yok. Milyonlarca insana ulaşmak için dünyaca ünlü bir ödül kazanmanıza ihtiyacınız yok. Bir icat üretmenize, sayısal loto kazanmanıza, milli sporcu olmanıza ve daha birçok diğer fenomenlik yaratacak etkiye ihtiyacınız yok. Günümüzde herkes ama herkes kişiliğindeki pozitif yanları kullanarak popüler ve fenomen olabilir. Dünyada fikirlere ve düşüncelere değer veren, sadece kendisine yakın hissettiği için sizinle arkadaşlık kurmak isteyecek milyonlarca insan var. Ancak bunlara gerçek hayatta tek tek ulaşmanız imkansız. Online ortamın nimetlerinden biri de aslında bu. Instagram size, sizin gibi insanlara ulaşma imkanı sunuyor. Üstelik de bedavaya…

Instagram Takipçi Satışlarımız Etkileşimi Arttırıyor

Instagram hesabı açarak kişisel bir hesap oluşturup bu hesabınızı takip etmek isteyecek insanlar bulabilirsiniz. Kendinizi sadece Türkiye ile sınırlamanıza gerek yok çünkü tüm dünya Instagram kullanıyor. Hesabınızı milyonlarca insana ulaştırmak için elbette dikkat etmeniz gereken bazı detaylar var. Bunlardan bir tanesi özgün olmak, yaratıcı olmak ve sizinle ilgilenen insanlara ulaşmaktır. Oldukça ilgi çekici bir Instagram hesabı oluşturabilirsiniz, ancak hesabınız diğer kullanıcılardan etkileşim alamıyorsa emekleriniz karşılığını alamıyor demektir. Tam da burada size destek olmayı amaçlayan Instagram takipçi satın al hizmetlerimiz amaçlarınıza ulaşırken hızlı adımlar atmanızı sağlamaktadır. Yüksek kullanıcı etkileşimine sahip bir hesap yönettiğinizde yani görüntülenme sayısı, beğeni sayısı ve yorum sayısı yüksek bir hesabınız olduğunda fenomen olmak için doğru yolda yürüyorsunuz demektir.

Büyük İşlerin İnsanı Olun: Takipçi Kalitenizi Arttırın

Instagram’da gezinirken 25.000 takipçi sayısına sahip bir hesapla karşılaştığınızda bu hesabın kalitesini neye göre ölçersiniz? Öncelikle takipçi sayısı ile orantılı etkileşim alıp almadığına bakmanız gerekir. Ne sıklıkla yayın yapıldığı, doğru etiketlerin kullanılıp kullanılmadığına bakmanız gerekir. Düzenli yayın yapılan yüksek takipçili bir Instagram hesabında takipçi sayısıyla orantılı beğeni ve yorumların olmasını beklersiniz. Paylaşımlarda yorum göremiyorsanız, yayınların 50 – 100 arası beğeni aldığını fark ettiyseniz 25.000 takipçi ne işe yarar? İsterse 100.000 takipçisi olsun. Eğer hesap ölü durumdaysa takipçi sayısının hiçbir önemi yoktur. Önemli olan kaliteli takipçiyi yakalamaktır. Instagram takipçi satışlarımızda buna özen gösteriyor ve size kaliteli bir takipçi kitlesi oluşturuyoruz.

Instagram’da Güven Veren Profiller Arasında Olun

Instagram’da fenomen olmanın birçok yolu vardır. Bunlardan en bilineni bir hesap açıp yayınlar yapmaktır. Ama doğal yollarla takipçi arttırmanız için insanların sizi takip etmesini sağlayacak önemli detayların olması gerekir. Bir ayrıcalık gibi… “İnsanlar sizi neden takip etmeli?” sorusuna yanıt verebilmesiniz. Instagram kullanıcılarına sizi takip etmeleri için bir sebep yaratmalısınız. Kaliteli bir Instagram hesabı doğal bir şekilde de popülerleşmeye başlayabilir. Ancak aklınızda bulundurmanızda fayda olan bir detay var. Instagram’da güven veren hesaplar arasında olmazsanız insanların sizi takip etme ihtimali azalmaktadır. Yani hesabınızı ne kadar geliştirirseniz geliştirin eğer belli bir güven eşiğine ulaşmadıysanız geri dönüşüm oranınız çok az olacaktır. Peki Instagram kullanıcılarına güven vermek için ne yapmak gerekir?

Instagram Takipçi Satın Alarak Güven Puanınızı Arttırın

Instagram takipçi satın alımı yaptığınızda en büyük avantajınız kullanıcılara güvenilir etkiye sahip bir profil sunmak olacaktır. Instagram profilleri arasında yapılan bir araştırmaya göre insanlara popüler görünen ve güven veren hesapların 15.000 dolaylarında takipçiye sahip olduğu tespit edilmiştir. Yani 350 takipçisi olan bir hesabınız olduğunu düşünün. Amacınız takipçi sayınızı arttırmak. Bu sebeple kullanıcıların ilgisini çekebilecek yayınlar yapmaya çalışıyorsunuz. Ancak yayınlarınız öncelikle 350 takipçinize, daha sonra da etiket gönderileri altındaki kullanıcılara iletiliyor. Keşfet duvarında ve etiket yayınlarında görüntülenen paylaşımınız etkileşim aldığında insanlar 350 takipçiniz olduğunu gördüğü zaman sizin yeterli popülariteye sahip olmadığınızı düşünecek ve değerli yayınlara devam edip etmediğiniz konusunda size güvenmeyecektir.

Eğer 15.000 takipçiniz varken sizi keşfetselerdi, aynı yayını yaptığınızda sizi takip etme olasılıkları çok daha fazla olurdu. Çünkü 15.000 takipçisi olan bir hesap yeterli otoriteye sahip demektir. Instagram takipçi satın alarak hesabınızdaki popülerlik düzeyini yükseltebilir ve doğal yollarla kazanacağınız takipçilerinize güven verebilirsiniz.